Flagyl (Metronidazol)

Flagyl Metronidazol

Flagyl 400mg er et antibiotikum som tas i forbindelse med behandling av ulike underlivsinfeksjoner. Dette gjelder spesielt for infeksjoner slik som bakteriell vaginose og trichomonas vaginalis. Infeksjonene oppstår gjerne som et resultat av en bakteriell ubalanse i skjeden, og kan gi plagsomme symptomer slik som tyntflytende og illeluktende utflod, kløe i underlivet, svie og brenning ved vannlating og vaginal og genital kløe.

I enkelte tilfeller kan man også få cottage cheeseaktig utflod. Flagyl gjenoppretter bakteriebalansen i skjeden og fjerner dermed alle ubehagelige symptomer.

Du kan kjøpe Flagyl uten resept, men sørg for at du ikke misbruker den. Når du bestiller Flagyl, ikke bestill mer eller mindre enn du virkelig trenger.

Hva du bør vite før du kjøper Flagyl.

Hva er fordelene ved Metronidazol og hvordan virker det?

Flagyl (Metronidazol) behandler bakteriell vaginose, og hjelper deg å bli kvitt symptomene på en rask og effektiv måte, uten ubehag eller smerter. Behandlingen er meget enkel, der du tar 400mg tre ganger om dagen i syv dager.

Metronidazol er det aktive virkestoffet i Flagyl som hindrer bakterier fra å spre seg i kroppen ved å forstyrre deres interne cellulære funksjoner. Dette gjøres ved at virkestoffet trenger inn i infiserte celler og eliminerer deres evne til å formere og dermed spre seg videre i kroppen. Siden cellene ikke lenger er i stand til å vokse eller reprodusere DNA, vil de heller ikke kunne overleve, og infeksjonen vil derfor svekkes. Etterhvert vil infeksjonen bli så svak at kroppens imunforsvar vil selv kunne erstatte de resterende infiserte cellene med friske.

Når du trenger å bruke det (bruk)?

Infeksjoner av anaerobe mikroorganismer, amebiasis, giardiasis, trichomoniasis og infeksjon med H. pylori og G. vaginalis. Flagyl er indisert i behandlingen av alvorlige infeksjoner forårsaket av mottakelige anaerob bakterier. Indikert kirurgiske prosedyrer bør utføres i forbindelse med Flagyl terapi. I en blandet aerob og anaerob infeksjon, bør antimicrobials egnet for behandling av den aerobe infeksjon brukes i tillegg til Flagyl.

Flagyl effekt

Aktiv mot de fleste anaerobe bakterier. Det er også hystolitica aktivitet mot Entamoeba, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, Gardnerella vaginalis og Helicobacter pylori.

Flagyl wfdsvsfdfs

Dosering 200, 250, 400, 500mg
Aktivt stoff Metronidazol
Alternative titler Metronidazol, Metrin, Flagolin
Type stoff For voksne
Ikke anbefalt for barn
Ikke anbefalt for drivere
For gravide kvinner (kun for legeens resept)
For katter og hunder
Mengde i pakken fra 60 til 360 piller
Struktur Aktiv ingrediens: metronidazol, 1 suppositorium inneholder metronidazol 500 mg
Hjelpestoffer: fast fett
Utløpsdato 3 år
Emballasje type blemme

Struktur tabletter Flagyl (Metronidazol)

Aktiv ingrediens: Metronidazol

Tabletter, filmdrasjerte 400 mg, Hver tablett inneh: Metronidazol 400 mg, hjelpestoffer – P01A B01.

Dosering og pris

Alderen på pasienten, tilstanden på leveren og alvorlighetsgraden av infeksjonen bestemmer dosen av metronidazol. Følg instruksjonen gitt på resepten. Innta rikelig med vann når du tar denne medisinen. Den bør svelges hel og skal ikke tygges. Ikke avslutt behandlingen med mindre legen din ber deg om å slutte å ta medisinen.

Man kan velge en av de fem doseringsformer av Flagyl i norske apotek:

 • tabletter – 200, 250, 400, 500 mg;
 • vagitorier 500 mg;
 • suppositorie 500 mg;
 • oral suspensjon 40 mg/ml;
 • væske for infusjon 5 mg/ml.

Pris av Flagyl kan variere 35$ til 137$ kroner vanlige apotek. Pasienten kan kjøpe Flagyl på nett, for å spare penger.

Behandling av anaerobe infeksjoner hos voksne begynner med intravenøs av Flagyl 1,5-2 mg per dag i løpet av 3 dager. Deretter en annen 5-7 dager bør ta 2-5 tabletter daglig.

Det er mulig å bruke en rektal suppositorie, dersom pasienten opplever oppkast eller kvalme etter oral administrering av Flagyl. Det er nok å administrere inn en suppositorie 3 ganger om dagen for å fjerne bakterier og parasitter.

Det anbefales kombinasjonsbehandling med Flagyl antibiotika av tetracyklingruppen og protonpumpehemmere (PPI) for å eliminere Helicobacter pylori. Det anbefales å ta en tablett Flagyl 400 mg tre ganger daglig. Utrydding av Helicobacter pylori kan ta 1-2 uker.

Vagitorier Flagyl brukes i forbindelse med orale former av legemidlene for behandling av vaginal trichomoniasis. Med daglig bruk av en vagitorie med 5 tabletter Flagyl 400 mg (eller 50 ml oral suspensjon) i en enkelt dose så kan du bli kvitt trichomoniasis på bare 10 dager.

Graviditet og amming

Medisinen har ikke blitt betraktet som fullstendig trygg under graviditet. Ikke bruk legemiddelet hvis du er gravid med mindre legen din foreskriver det. Flagyl kan overføres til morsmelken og dermed til den nyfødte. Unngå medisinen med mindre du slutter å amme.

For barn

I barndommen er stoffet kontraindisert hos barn under 6 år. Giardiasis behandles i 5 dager: barn 6-10 år – 375 mg / dag (1,5 tab.) Og barn 10-15 år – 500 mg / dag (2 tabeller). For barn under 6 år er metronidazol i form av suspensjon å foretrekke.

Annen viktig informasjon

Flagyl bør tas med et fullt glass vann. Alkoholinntak bør unngås hvis mulig, og nummenhet, prikking, kramper eller ekstrem smerte bør rapporteres til en lege med en gang. Hele løpet av behandlingen skal avsluttes med mindre legen din sier noe annet. Selv tom-mage administrasjon er å foretrekke, Flagyl make tas med mat for å redusere magesyke.

Kontra

 • blodsykdom;
 • inkludert leukopeni i anamnesis;
 • leversvikt (ved høye doser);
 • graviditet (konsultasjon av legen er nødvendig);
 • amming (konsultasjon med lege er nødvendig);
 • barns alder opp til 6 år;
 • økt følsomhet overfor imidazoler.

Bivirkning Flagyl (Metronidazol)

Når du tar Flagyl, registreres følgende bivirkninger:

 • fra mage-tarmkanalen: metallisk smak i munnen, kvalme, tørr munn;
 • fra nervesystemet: svimmelhet, hodepine, irritabilitet;
 • fra urinsystemet: blærebetennelse, polyuria, dysuri;
 • andre: nøytropeni, leukopeni.

Kan jeg kjøpe Flagyl (Metronidazol) uten resept?

Det er ingen hemmelighet at du ikke kan kjøpe Flagyl uten resept i Norge, Sverige eller Danmark. I disse landene har Metronidazol status som antibiotika som krever resept. Likevel er dette antibiotika brukt av pasienter over hele verden. Derfor er det svært viktig å gjøre Flagyl tilgjengelig for alle som trenger det.

Mange farmasøytiske selskaper har begynt å produsere generiske Flagyl (Metronidazol), som er lovlige i Norge på grunn av utløpet av det opprinnelige patentet. Slike legemidler har en identisk aktiv ingrediens, men en mye lavere pris. Du kan kjøpe Metronidazol uten resept i et nettapotek. Vårt nettapotek tilbyr den beste prisen for Flagyl og krever ikke en resept fra lege for et kjøp.

Du kan også kjøpe Flagyl for behandling av sykdommer som ikke er oppført på denne siden.

 

1 Response(s)

 1. Rebekka Jentoftsen says :

  December 28, 2017

  Hi! would have ordered flagyl for bacterial vaginosis, but do you send to Norway without a response?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *