+44 20 8638 5076
+33 1 85 14 80 04
Zyban På Nett i Norge

Zyban På Nett i Norge

4.58

Mange drømmer om å slutte å røyke i årevis, men bare noen få lykkes med å bli kvitt en dårlig vane uten hjelp av medisiner. Heldigvis er det en universell metode for å bli kvitt dårlige vaner - Zyban tabletter. Du kan kjøpe Zyban på vårt nettapotek for å slutte å røyke for alltid. Dette stoffet har bevist effektivitet og lar deg oppnå et positivt resultat allerede i ett behandlingsforløp.

Hva er Zyban?

Zyban er et unikt stoff utviklet for å bekjempe sigarettavhengighet. Dets viktigste funksjon er å blokkere nikotinsentrene i hjernen. Som et resultat er det mye lettere for en person å gi fra seg tobakk. I dag er Zyban i Frankrike tilgjengelig som en generisk.

Produkter kategori

Produkt Dosering Kvantum + Bonus Pris
Zyban 150mg 150mg 30 tabletter nok 640
Zyban 150mg 150mg 60 tabletter nok 1099
Zyban 150mg 150mg 90 tabletter nok 1457
Zyban 150mg 150mg 120 tabletter nok 1794
Zyban 150mg 150mg 240 tabletter nok 3023

Slipp form og sammensetning

På det farmasøytiske markedet presenteres Zyban i form av tabletter pakket i blemmer. Den viktigste aktive ingrediensen er bupropion. En tablett inneholder 150 mg av denne komponenten. Zyban tabletter er belagt på toppen og har en karakteristisk avrundet form.

Hvordan fungerer zyban?

De fleste medisiner for behandling av tobakkavhengighet fungerer som nikotinerstatninger. Imidlertid opptrer Zyban annerledes. Det inneholder ikke nikotin, og den aktive komponenten, bupropion, fungerer som et antidepressivt middel. Det spesifiserte stoffet forhindrer reduksjon av dopamin. Dette igjen gjør det mulig å beseire ikke bare fysisk, men også psykologisk avhengighet. Dermed gir behandlingen et varig og pålitelig resultat.

Instruksjoner for bruk

Zyban tabletter er til oral bruk. Tabletten må svelges hel og deretter vaskes med glass vann.

I henhold til instruksjonene som produsenten tilbyr, den første uken må du ta ett nettbrett per dag. Etter dette økes doseringen til 2 tabletter, som konsumeres med intervaller på 8 timer. Etter endt kurs kan antall kapsler reduseres igjen. Det anbefales å starte behandlingen hvis du fremdeles røyker.

Varigheten av Zyban-behandlingsforløpet velges individuelt og avhenger av stadiet avhengig av hvilken røykeren befinner seg. I de fleste tilfeller vil det ta 7-12 uker å bli kvitt en dårlig vane. Hvis den ønskede terapeutiske effekten etter en 12-ukers periode ikke har oppstått, må du oppsøke lege. I slike situasjoner foreskrives oftest et andre behandlingsforløp.

Kontra

Zyban er kontraindisert under amming. En kontraindikasjon er også graviditetsperioden eller forberedelse for unnfangelse. I tillegg bør stoffet ikke brukes hvis det er en allergi mot bupropion. Blant de andre kontraindikasjonene:

 • en historie med alvorlige hodeskader;
 • diabetes;
 • epileptisk syndrom;
 • suicidal tendens;
 • alkoholmisbruk.

Zyban kan reagere med andre medisiner. Hvis du tar medisiner, må du ta kontakt med legen din før du starter behandlingen.

Bivirkninger

Personer som tar Zyban kan ha økt munntørrhet og søvnløshet. Lignende bivirkninger er til stede hos omtrent 35% av mennesker, men forsvinner etter de første ukene av bruk av stoffet. Også bupropion kan forårsake svimmelhet, hodepine, konsentrasjonsvansker. Av denne grunn bør Zyban tas med forsiktighet hvis du kjører eller jobber i et miljø som krever økt konsentrasjon.

Overdose

Det anbefales ikke å øke dosen Zyban angitt i instruksjonene. Å ta for mye bupropion kan være skadelig for helsen din. I tilfelle overdosering ved et uhell, må du snarest søke medisinsk hjelp.

Fordeler

Zyban har blitt brukt med suksess i flere år i behandling av nikotinavhengige mennesker.

 • Det gir gode resultater og har mange fordeler;
 • praktisk å bruke;
 • lav pris på Zyban i apotek;
 • Hjelper med å bli kvitt ikke bare sug etter tobakk, men også av irritabilitet, økt angst, depresjon;
 • gir en garanti for at du ikke vil begynne å røyke selv etter å ha fullført kurset i minst 6 måneder.
 • godt tolerert av de fleste menn og kvinner.

Lagringsregler

Legemidlet må oppbevares utilgjengelig for barn. Du kan ikke bruke den etter utløpsdatoen, som er 3 år. Produksjonsdato for produktet er angitt på pakken.

Hvor kan jeg kjøpe Zyban uten resept i Norge?

Røyking er en avhengighet som også kalles en stille morder. Kjøp Zyban i vårt nettapotek er det beste alternativet for å kjøpe røykepiller for innbyggere i Frankrike. Bestill Zyban Generisk online på et pålitelig apotek for å slutte å røyke i dag.

Hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte supportteamet vårt. Zyban trenger ikke resept, men vi anbefaler at du besøker legen din før du kjøper. Det vil hjelpe deg å velge det optimale behandlingsregimet, noe som vil øke sjansene for suksess betydelig.