+44 20 8638 5076
+33 1 85 14 80 04
Levitra Generisk På Nett i Norge

Levitra Generisk På Nett i Norge

4.74
Levitra Generisk er et av de mest effektive medikamentene mot potensproblemer. Det er veldig populært blant menn i forskjellige aldre. I Frankrike kan du kjøpe Levitra Generisk uten resept i nettbutikken ApotekRezeptfritt. Her finner du lave priser og et stort utvalg originale medisiner og generika.

Hva er Levitra Generisk?

Legemidlet Levitra ble opprettet som en analog av den populære Viagra. Begge medisinene har et lignende virkningsprinsipp, men Levitra er mye mer effektivt. Ut fra kliniske studier fungerer Levitra 2-3 ganger bedre enn de berømte blå pillene. På grunn av dette er det etterspurt over hele verden, til tross for den høye prisen.

Generisk Levitra opprettet i samsvar med den opprinnelige formelen. Det produseres i store farmasøytiske virksomheter, hvor det gjennomgår streng kvalitetskontroll. Prisen på Levitra Generisk er mye lavere, så et mye større antall mennesker kan kjøpe den.

Produkter kategori

Produkt Dosering Kvantum + Bonus Pris
Generisk Levitra 20mg 20mg 10 tabletter nok 300
Generisk Levitra 20mg 20mg 20 tabletter nok 501
Generisk Levitra 20mg 20mg 30 + 4 tabletter nok 672
Generisk Levitra 20mg 20mg 60 + 6 tabletter nok 1248
Generisk Levitra 20mg 20mg 90 + 8 tabletter nok 1721
Generisk Levitra 20mg 20mg 120 + 10 tabletter nok 2134
Generisk Levitra 20mg 20mg 180 + 10 tabletter nok 2791

Beskrivelse av stoffets sammensetning

Levitra presenteres i form av tabletter beregnet på oral administrasjon. Avhengig av dosering kan stoffet inneholde 10 eller 20 mg av det aktive stoffet. Den aktive ingrediensen i dette tilfellet er vardenafil. Det er et stoff av syntetisk opprinnelse, i stand til å bli kvitt problemer med styrke allerede ved første bruk.
Hvordan fungerer Levitra?

Erektil dysfunksjon forekommer i de fleste tilfeller på grunn av problemer med karene, noe som resulterer i dårlig blodsirkulasjon i bekkenet. Levitra har en vasodilaterende effekt, aktiverer blodstrømmen, eliminerer lunger. Legemidlet begynner å virke etter 15-25 minutter etter administrering, og effekten vedvarer i 4-6 timer.

Bruksmåte

Levitra Generisk anbefales å brukes rett før sex. Det optimale tidspunktet for innleggelse er 30-50 minutter før seksuell omgang starter. Tabletten svelges hele, og vaskes deretter med nok vann.
Den optimale enkeltdosen av Levitra Generisk er 10-20 mg. Produsenter anbefaler ikke å konsumere mer enn 20 mg vardenafil per dag. For menn som tar medisiner som inneholder ketokonazol, erytromycin eller itrakonazol, bør denne dosen reduseres til 5 mg.

Levitra og alkohol

Som noen andre medisiner for å øke styrken, kan Generisk Levitra kombineres med alkoholholdige drikker. Man må imidlertid huske at vi snakker om en liten mengde alkohol. Leger anbefaler ikke å misbruke alkohol og ta Levitra samtidig, siden dette øker risikoen for negative reaksjoner fra kroppen.

Indikasjoner for bruk

En indikasjon for bruk av Levitra er erektil dysfunksjon. Med dette begrepet menes en forstyrrelse av seksuell funksjon hos en mann, som et resultat av at en ereksjon er veldig svak eller ikke forekommer i det hele tatt selv under betingelse av seksuell stimulering. En lignende patologi finnes hos mange representanter for det sterkere kjønn, men menn eldre enn 40-50 er spesielt utsatt for det. I tillegg er det predisponerende faktorer: diabetes, nærvær av overvekt, røyking, en stillesittende livsstil og hyppige belastninger.

Kontra

Levitra bør ikke konsumeres av kvinner. I tillegg er det kontraindisert hos menn under 18 år. Blant andre kontraindikasjoner:

 • kardiovaskulær patologi;
 • alvorlig åreforkalkning;
 • ondartede neoplasmer;
 • allergi mot vardenafil eller andre komponenter i stoffet;
 • alvorlig penisdeformitet (Peyronies sykdom, krumning osv.);
 • bruk av medisiner, som inkluderer nitrogennitriter.
 • Menn over 65 år anbefales å starte med en dose på 5 mg. Det samme gjelder de som lider av leversvikt.

Bivirkninger

Hos omtrent 1% av mennene kan Levitra forårsake bivirkninger. Oftest snakker vi om følgende symptomer:
 • hodepine;
 • rødhet i ansiktshuden;
 • svak økning i blodtrykket;
 • svimmelhet;
 • kvalme.
 • Som regel forekommer disse reaksjonene bare ved første bruk av stoffet og forsvinner fullstendig ved ytterligere bruk av Levitra.

Fordelene med Levitra

Levitra Generisk er fortjent populær blant spanske menn. Kjøpere bemerker følgende styrker av stoffet:

 • lave kostnader;
 • solgt over disk;
 • muligheten til å kombinere å ta piller med all mat og alkohol;
 • rask effekt;
 • langvarig handling (varer opptil 6 timer);
 • sikkerhet for helsen (hvis du følger bruksanvisningen);
 • brukervennlighet (du trenger bare å drikke en tablett før samleie).

Lagringsregler

Levitra bør oppbevares ved romtemperatur på et sted godt beskyttet mot barn. Legemidlet kan ikke brukes etter utløpsdatoen som er angitt på pakningen.

Hvor kan jeg kjøpe Levitra Generisk uten resept i Norge?

På grunn av den rimelige prisen er handlingen til Levitra Generisk testet av millioner av mennesker over hele verden. I Norge er det mest lønnsomt å kjøpe dette stoffet i nettapoteket ApotekRezeptfritt Vi garanterer ikke bare lave kostnader, men gir også muligheten til å bestille Levitra i den doseringen du trenger og i hvilken som helst mengde. I tillegg, hvis bestillingen er 200 euro eller mer, vil vi levere den helt gratis.

Du kan kjøpe Levitra Generisk i nettapoteket ApotekRezeptfritt uten resept fra lege. Men hvis du aldri har brukt dette stoffet før, må du oppsøke legen din før du kjøper. Dette vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av produktet ditt og minimere risikoen for bivirkninger.