+44 20 8638 5076
+33 1 85 14 80 04
Propecia På Nett i Norge

Propecia På Nett i Norge

4.70

Propecia er et populært stoff blant menn. Hans viktigste oppgave er å bekjempe håravfall. Du kan alltid kjøpe Propecia (Finasterid) uten resept på nettapoteket PharmacyMall. Vi tilbyr kunder eksklusivt sertifiserte medisiner, hvis effektivitet er vitenskapelig bevist. Kostnaden for Propecia i apoteket vårt er veldig rimelig, noe som gjør verktøyet rimelig for nesten alle mann.

Hva er Propecia?

Propecia er et unikt middel foreskrevet for skallethet. Det brukes utelukkende hos menn, siden handlingen er rettet mot å korrigere den hormonelle tilstanden. Legemidlet har en effektiv sammensetning som gir et godt resultat i nesten alle kliniske tilfeller.

Produkter kategori

Produkt Dosering Kvantum + Bonus Pris
Propecia 1mg 1mg 20 tabletter nok 260
Propecia 1mg 1mg 30 tabletter nok 310
Propecia 1mg 1mg 60 + 2 tabletter nok 515
Propecia 1mg 1mg 90 + 4 tabletter nok 693
Propecia 1mg 1mg 120 + 4 tabletter nok 840
Produkt Dosering Kvantum + Bonus Pris
Propecia 5mg 5mg 30 tabletter nok 490
Propecia 5mg 5mg 60 + 2 tabletter nok 889
Propecia 5mg 5mg 90 + 4 tabletter nok 1295
Propecia 5mg 5mg 120 + 4 tabletter nok 1637

Utgivelsesform og virkestoff

Propecia er tilgjengelig i form av tabletter beregnet for oral bruk. I dag kan de ha forskjellige konsentrasjoner av virkestoffet: 5 mg eller 1 mg.

Den aktive ingrediensen i Propecia er et stoff som kalles finasterid. Dette er en syntetisk ingrediens som opprinnelig ble oppfunnet for behandling av prostatakjertelen. Under testing ble imidlertid en ny funksjon avslørt, og stoffet ble også brukt i behandlingen av mannlig skallethet.

Indikasjoner for bruk

Propecia er indikert for bruk av alle menn som har diagnosen androgen alopecia. Med en lignende diagnose er det økt hårtap i hodebunnen. Ofte er det kombinert med histurisme - økt hårvekst i andre deler av kroppen. I de fleste tilfeller er en slik patologi en konsekvens av en økning i nivået av hormonet dihydrotestosteron. Den viktigste årsaken til androgen alopecia hos menn er en genetisk faktor. Et problem med for høyt hårtap kan også provosere alvorlig stress eller ta visse medisiner.

Virkningsmekanismen

Finasterid absorberes raskt i mage-tarmkanalen og kommer inn i blodomløpet. Dets viktigste funksjon er å hemme arbeidet til enzymet som er ansvarlig for omdannelse av testosteron til dihydrotestosteron. Dette har igjen en direkte effekt på veksten av hår på hodet - de slutter å falle ut, blir tykkere og sunnere.

Bruksmåte

Etter å ha kjøpt Propecia, bør du lese instruksjonene. I følge informasjonen på pasientarket, bør Propecia tas en tablett en gang om dagen. Kapslen trenger bare å svelges og vaskes med vann. Du kan ta det når som helst på døgnet uten henvisning til å spise mat. Dosering i dette tilfellet spiller ikke en vesentlig rolle. Nyere studier har vist at effektiviteten av å ta en dose av det aktive stoffet i 0,05 mg er nesten lik resultatet som kan oppnås fra 5 mg finasterid. Forskjellen er bare 5-7% til fordel for en høyere konsentrasjon av den aktive komponenten.

Behandlingsforløpet av Propecia avhenger av egenskapene til hvert tilfelle. Som regel merkes de første resultatene etter 90 dagers innleggelse. Imidlertid, for en varig effekt, bør det gå ca 6-9 måneder.

Gjennomførbare bivirkninger

Når du bruker Propecia tabletter, kan det oppstå en rekke negative reaksjoner fra kroppen:

Disse reaksjonene blir observert hyppigst. Imidlertid er de vanligvis uttrykt i veldig liten grad og krever ikke medikamentell tilbaketrekning eller dosejustering.


Kontra

Propecia er ikke ment å behandle kvinner eller menn under 18 år. Vanligvis tolereres det godt, men i nærvær av noen patologier, kan dets administrering være skadelig, så det må diskuteres med en lege. Dette er følgende forhold:

  • leversykdom
  • noen sykdommer i blæren og prostatakjertelen;
  • brudd på vannlating;
  • prostatakreft.

Det er strengt forbudt å ta piller hvis du er allergisk mot finasterid.

Overdose

I følge Propecia-produsentene kan en overdose av stoffet ikke forårsake vesentlig skade på helsen. Men hvis du tok flere tabletter enn angitt i instruksjonene, må du søke medisinsk hjelp.

Fordelene med Propecia

En av de viktigste fordelene med stoffet, mange kaller det. Prisen på Propecia Finasterid ser virkelig veldig rimelig ut. Spesielt sammenlignet med andre metoder for behandling av skallethet. Blant de andre fordelene med disse tablettene er verdt å merke seg:

  • gi et godt resultat i nesten alle tilfeller;
  • sjelden forårsake allergier eller bivirkninger;
  • praktisk å bruke;

bestått kliniske studier i flere trinn i 16 land i verden, som beviste at de opptrer på menn av forskjellige nasjonaliteter med forskjellige skallethet.

Hvor kan jeg kjøpe Propecia Finasterid uten resept i Norge?

Hvem som helst kan kjøpe Propecia Finasterid uten ApotekRezeptfritt. Legemidlet presenteres i forskjellige doser og i pakker med et annet antall tabletter. Dette gjør kjøpet lønnsomt og praktisk. I tillegg til Propecia, kan du legge andre medisiner som er tilgjengelige på ApotekRezeptfritt i din virtuelle kurv. Dette gjelder spesielt hvis kjøperen ønsker å spare på frakt. Tross alt, hvis prisen på bestillingen din er $ 200 eller mer, vil vi levere den til alle regioner i Norge helt gratis.

Hos ApotekRezeptfritt kan du kjøpe Propecia Finasterid online. Men teamet vårt oppfordrer alle kunder til å oppsøke lege før de kjøper. Dette er spesielt viktig hvis du tar medisiner eller lider av en sykdom i akutt eller kronisk form.