+44 20 8638 5076
+33 1 85 14 80 04
Slankepiller Xenical i Norge

Slankepiller Xenical i Norge

4.69

Xenical — en av de beste moderne medisiner for behandling av fedme. Legemidlet hjelper til med å fjerne hovedårsaken til vektøkning og hjelper i nesten alle situasjoner. Du kan kjøpe Xenical billig i dag i online apotek i Norge. Men før du gjør dette, må du finne ut hvilke egenskaper medisinen har og hvilken sammensetning den har.

Indikasjoner for bruk

Sveitsisk legemidlet «Xenical» – tabletter for vekttap er designet spesielt for de som vil raskt ned i vekt. Xenical ble opprettet for å behandle overvekt hos personer med høy kroppsmasseindeks. Ekstra kilo er en konsekvens av metabolske forstyrrelser eller en betydelig økning i det daglige kaloriinntaket. Vanligvis observeres dette hos personer som misbruker søt, bakevarer og fet mat.

Personer som får diagnosen «diabetes type 2», kan også bruke Xenical-terapi. Leger forskriver vanligvis dette stoffet i kombinasjon med kosthold og medisiner som senker sukkernivået.

Produkter kategori

Produkt Dosering Kvantum + Bonus Pris
Xenical 120mg 120mg 30 tabletter nok 892
Xenical 120mg 120mg 60 tabletter nok 1380
Xenical 120mg 120mg 90 tabletter nok 1837
Xenical 120mg 120mg 120 tabletter nok 2324
Xenical 120mg 120mg 150 + 10 tabletter nok 2794
Xenical 120mg 120mg 180 tabletter nok 3070

Form og sammensetning av legemidlet

Xenical er presentert i form av kapsler for oral anvendelse. Aktiv komponent - orlistat. En kapsel inneholder i sammensetningen 120 mg av denne komponenten. Xenical-formelen inkluderer også andre stoffer: cellulose, povidon, talkum, stivelse, natriumlaurylsulfat.

Effekten av legemidlet

Essensen av legemidlets effekten er å blokkere virkningen av lipase, et enzym som hjelper til med å bryte ned fett. Dette betyr at fett ikke lenger er i stand til å trenge gjennom blodet og etterlater kroppen i en ufordøyd form naturlig. Fett inneholder en høy mengde kalorier. Reduksjon i mengden av kalorier fører til vekttap.

Legemidlet hjelper til med å blokkere prosessen med energiforsyning til cellene i kroppen vår, så kroppen begynner å bruke akkumulerte reserver.

Hvordan kan man ta Xenical for vekttap riktig

Det er nødvendig å ta en kapsel av Xenical 3 ganger om dagen, 1 time etter et måltid. Ifølge undersøkelser - overskudd i dosering ikke øker den terapeutiske effekten av behandlingen. Hvis en person ikke spiser, eller maten ikke inneholder fett, da kan tabletten i dette tilfellet ikke tas.

En viktig betingelse for Xenical-basert behandling er et kosthold med lite kaloriinnhold. I det ideelle tilfellet skal hvert måltid inneholde protein, fett og karbohydrater. Det er veldig viktig å sikre at det ikke er mer fett enn 30% av den totale mengden næringsstoffer.

Under bruk av Xenical, kan du prøve å overvåke kostholdet ditt. Velg mer frukt og grønnsaker, spise mindre fet mat og drikk rikelig med vann.

Mulige bivirkninger

Ved behandling med Xenical er de vanligste bivirkningene relatert til fordøyelseskanalen. Dette er på grunn av innflytelsen av orlistat for prosessen med fettopptaket. På grunn av det faktum at mengden fettsyrer i tykktarmen økes, kan det oppstå problemer som fet utslipp fra endetarmen, flatulens, diaré, falsk trang til avføring. Som regel forekommer disse reaksjonene først i begynnelsen av behandlingen og går uavhengig etter noen tid. For å redusere bivirkninger anbefales det å begrense inntaket av fet mat.

Kontraindikasjoner

Xenical er forbudt for personer med diagnose av kronisk malabsorpsjonssyndrom. Blant kontraindikasjonene er også kolestase og allergi mot orlistat eller noen annen komponent av legemidlet.

På grunn av det faktum at det ikke var noen grundig studie av effekten av orlistat på embryoet, anbefales ikke legemidlet til bruk under graviditet og under amming hos kvinner.

Forsiktighetsregler

Det er bevis på at under Xenical-behandling er absorpsjonen av vitamin D, E, K, A og beta-karoten svekket. Av denne grunn anbefaler produsenter å bruke vitamintilskudd i løpet av kurset.

Fordeler med Xenical

Til tross for at prisen er ganske høy på Xenical, er denne medisinen veldig populær. Den viktigste fordelen er et høyt effektivitetsnivå, spesielt sammenlignet med andre medisiner for vekttap. Bruken av Xenical har også mange andre fordeler:

  • gjør det mulig å gå ned i vekt uten strenge kostholdsrestriksjoner;
  • beskytter mot diabetes, hjerteinfarkt og andre komplikasjoner som resulterer i overvekt;
  • med riktig bruk av legemidlet, er det en lav risiko for bivirkninger;
  • medisinen har bestått alle nødvendige kliniske studier, har en rekke internasjonale kvalitetssertifikater;
  • tilgjengelig på apotek uten resept fra lege.

Regler for oppbevaring

Xenical skal oppbevares på et sted som er veldig godt beskyttet mot overdreven fuktighet og sollys. Det er også nødvendig å sikre at barn ikke har tilgang til medisinen.

Hvor kan man kjøpe Xenical i Norge uten resept?

Personer som har et problem med overvekt og ønsker å bli kvitt det, kan når som helst kjøpe Xenical på vårt nettapotek. Bestilling av Xenical online gir deg muligheten til å spare penger. Hvis du har spørsmål angående bruken av Xenical, må du kontakte legen din eller kontakte vår kundeservice.

Det er ikke nødvendig å få resept på Xenical når du kjøper hos et nettapotek, men hvis du har helseproblemer, bør du oppsøke legen din.